Hurra för vårt 25-årsjubileum

Ett fyrfaldigt leve för Lidingös äldsta friskola! Att Albatross Montessoriskola nu funnits i 25 år firade vi i slutet av maj med pompa och ståt – faktiskt i en hel vecka, lite drygt. Vårt 25-årsfirande inleddes med ett stort jubileumskalas i skolan den 23 maj. Förutom invigningstal och att en hemlig 25-årspresent levererades blev det uppträdande och mingel med mat och dryck för vuxna och barn. Dessutom inledde vi vårt samarbete med Nema Problema Foundation, grundad av vår fd elev Robert Moldén. Försäljning till förmån för Nema Problema och Fritids ingick i festligheterna.
Firandet avslutades med en formidabel jubileumskonsert i Lidingö stadshus onsdagen den 31 maj, då skolans alla elever sjöng Jojje Wadenius fantastiska sånger tillsammans med Jojje själv, hans musiker och Albatross Montessoriskolas blåsorkester (med elever i årskurs 4).
Det blev en stor succé och när eleverna sjöng ”Mitt lilla barn” kan vi lova att inte ett föräldraöga var torrt. Hurra för Jojjes musik och vår fina skola!

Ps Ja, det är Jojje som skrivit sången till Kalles klätterträd, och en massa annan fin musik för barn och vuxna. ds