Lediga tjänster

IMG_2385

Just nu söker vi lunchansvarig/skolmålsbiträde – en trevlig, trygg, varm, glad, barnkär, matintresserad, handlingskraftig, ansvarsfull och ordningsam person som vill vara med och skapa en trivsam miljö i vår skolmatsal. Tjänsten är ett vikariat på 60–80% i 3–6 månader.
Kontakta gärna vår rektor på tel 08-765 37 07 eller per mail.
Här kan man läsa mer om tjänsten.

Om du vill ingå i vår vikariepool och vikariera på fritids, i klassrum eller i köket/matsalen med kort varsel är du välkommen att kontakta vår rektor per mail. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss också om du söker längre vikariat. Montessoriutbildning eller ett starkt intresse för vår spännande, moderna pedagogik (med 100 år på nacken) är alltid meriterande.

Albatross Montessoriskola är Lidingös äldsta friskola. Skolan drivs utan vinstintressen och vi börjar varje morgon med att eleverna läser ur böcker som de lånar i vårt skolbibliotek. Vi prioriterar lunch av hög kvalitet och håller hus i ändamålsenliga lokaler i ett högt och fritt läge, centralt på Lidingö, med bästa tänkbara kommunikationer. Vi erbjuder alla anställda känslan av att vara en viktig del av vår skola och möjlighet att vidareutveckla sig.