Lediga tjänster

IMG_2385

Just nu söker vi en lärare till vår förskoleklass – en trygg, varm person, positiv, idérik och handlingskraftig person som tillsammans med vår lärarkollega vill ansvara för vår förskoleklass (som består av 30 elever fördelade på två grupper). Tjänsten är på 75 % och meriterande är förskollärarexamen eller lärarexamen, minst 2–4 års erfarenhet av förskoleklass och gärna också Montessori-utbildning/-erfarenhet.
Vi hoppas förstås att du tycker mycket  om barn, att du månar om att skapa en trevlig och trivsam miljö omkring dig, att du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna på ett okomplicerat sätt, att du har ett stort engagemang för ditt uppdrag och uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Vill du arbeta i en positiv arbetsmiljö och bidra till att vår verksamhet fortsätter att blomstra och utvecklas är du välkommen till oss!
Välkommen med din ansökan via e-post till vår rektor Kerstin Eld senast den 20 januari 2018.
Här kan du läsa mer om tjänsten. 

Om du vill ingå i vår vikariepool och vikariera på fritids, i klassrum eller i köket/matsalen med kort varsel är du välkommen att kontakta vår rektor per mail. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss också om du söker längre vikariat. Montessoriutbildning eller ett starkt intresse för vår spännande, moderna pedagogik (med 100 år på nacken) är alltid meriterande.

Albatross Montessoriskola är Lidingös äldsta friskola. Skolan drivs utan vinstintressen och vi börjar varje morgon med att eleverna läser ur böcker som de lånar i vårt skolbibliotek. Vi prioriterar lunch av hög kvalitet och håller hus i ändamålsenliga lokaler i ett högt och fritt läge, centralt på Lidingö, med bästa tänkbara kommunikationer. Vi erbjuder alla anställda känslan av att vara en viktig del av vår skola och möjlighet att vidareutveckla sig.