Lediga tjänster


IMG_2385

LÅGSTADIELÄRARE SÖKES!
Vår älskade lågstadielärare Julia ska flytta och därför söker vi en klok, engagerad, kunnig, barnkär och behörig kollega.
På Albatross har vi fyra åldersblandade lågstadieklasser med 22–24 barn i årskurs 1, 2 och 3. Klasslärarna i lågstadiet har ett nära samarbete med varandra kring barnen och pedagogiken – och förstås även med skolans speciallärare, mellanstadielärare, F-klasslärare, rektor och fritidspersonal.
Montessoriutbildning eller ett starkt intresse för vår spännande, moderna pedagogik (med 100 år på nacken) är meriterande. Vi värdesätter också ansvars- och samarbetsförmåga, engagemang, entusiasm, omsorg om barnen och en samsyn kring skolans verksamhetsmål: att ge alla elever bästa möjliga start i livet, både när det gäller trygghet och kunskap.
Vår skola håller hus i praktiska lokaler i ett högt och fritt läge, centralt på Lidingö, med mycket goda kommunikationer. Skolan prioriterar lunch av hög kvalitet. Vi vill  ge våra anställda känslan av att vara en viktig del av vår skola och möjlighet att vidareutveckla sig, särskilt inom montessoripedagogiken.
Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidaretjänst. Provanställning tillämpas. Tillträde i augusti 2018.
Välkommen med din ansökan per mail till vår rektor Kerstin Eld senast den 14 maj 2018.
Kontakta gärna Kerstin Eld eller vår biträdande rektor Anna Lerin för eventuella frågor och läs mer i vår platsannons.

Albatross Montessoriskola är Lidingös äldsta friskola och har ca 200 elever i årskurs F-6. Skolan drivs som en ideell förening (utan vinstintresse) och präglas av ett stort engagemang hos barn, föräldrar och personal. Vi utgår barnens nyfikenhet och vilja att lära sig, vilket ger mycket fina studieresultat.
Eleverna börjar varje morgon med att läsa ur böcker som de lånat i vårt skolbibliotek. Under lektionstid arbetar eleverna i åldersblandade studiegrupper, med undantag för förskoleklassen och vissa ämnen.
Alla våra fritidshem har en egen ateljé och möjlighet till fritt skapande. Vi erbjuder barnen varje dag ett smörgåsbord av aktiviteter utomhus och inomhus. Fritidshemmen arbetar också med teman och projekt som utgår från specialintressen hos vår fritidspersonal.
Om du vill ingå i vår vikariepool och vikariera på fritids, i klassrum eller i köket/matsalen med kort varsel är du välkommen att kontakta vår rektor per mail. Du är också välkommen att kontakta oss om du söker längre vikariat.