Välkommen på Öppet hus 2017

Just som januarikylan är som strängast har vi som tradition att bjuda in alla som är nyfikna på vår pedagogik till desto varmare möten på vår skola – en informationskväll för vuxna och ett traditionsenligt Öppet hus för både barn och vuxna.

Till informationsmötet torsdagen den 26 januari kl. 18.30-20.00 med anledning av antagningarna till förskoleklassen 2017 är föräldrar och andra vuxna välkomna till vår matsal. Vi tar emot vid huvudentrén!

Till vårt Öppet hus fredagen den 27 januari kl 9.00–12.00 är blivande elever, småsyskon, föräldrar, mor- och farföräldrar och anhöriIMG_6150ga till barn som redan går på skolan alla lika varmt välkomna att hälsa på oss.
Våra elever i årskurs 5 kommer att guida runt i våra ljusa, fina lokaler medan fyrorna bjuder på kaffe, saft och hembakt. Övriga elever i årskurserna F–6 finns på plats i klassrummen för att visa hur det går till när man lär sig med hjälp av Maria Montessoris pedagogik och filosofi. Även vi vuxna står beredda att svara på frågor! Vad trevligt det ska bli!

PsFöräldrar till barn som står i vår kö och som börjar förskoleklass hösten 2017 har redan bjudits in till separat möte. Naturligtvis är man välkommen igen – ta gärna med er både blivande elever och småsyskon till vårt Öppet hus – det är ett mycket bra tillfälle att bekanta sig med skolan! ds.